56674
Book
In basket
Jajka, mleko i sery / Jacek Fronczak ; tł. Piotr Art, Michał Madaliński. - Drugie polskie wydanie. - Warszawa : Reader's Digest, 2010. - 160 s. : il., kolor. ; 25x23 cm.
(Jedz Zdrowo, Żyj Zdrowo)
Mleko już od tysięcy lat uważane jest za jeden z najpożywniejszych produktów. Ludzie chętnie je piją, a także jedzą nabiai, który się z niego wyrabia. Mleko dostarcza organizmowi białka oraz wielu witamin i mikroelementów - przede wszystkim wapnia. Jajka są ważnym elementem zdrowej, zrównoważonej diety i dostarczają wysokiej jakości biaika oraz mnóstwa innych cennych substancji odżywczych. Są też już przez samą naturę wygodnie porcjowane. Skorupkę można porównać do poręcznego, niewielkiego opakowania.
Availability:
Witkowo Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again