56361
Książka
W koszyku
Pyszne jedzenie z własnego ogródka / tł. Katarzyna Bogusz. - Warszawa : Reader's Digest, 2010. - 207, [1] s. : il. ; 27x23 cm.
(W Ogrodzie I W Kuchni)
Pyszne jedzenie z własnego ogródka. Jest wiele powodów, dla których warto uprawiać owoce i warzywa. Kiedy dysponujemy własnoręcznie wyhodowanymi warzywami, łatwiej nam jadać zalecane pięć porcji warzyw i owoców dziennie. Takie owoce i warzywa są tańsze, świeższe i smakują o niebo lepiej niż kupne. Transport świeżych artykułów spożywczych z odległych regionów świata jest coraz większym zagrożeniem dla środowiska, więc jadanie produktów lokalnych i sezonowych jest w dodatku działaniem proekologicznym. Samodzielne uprawianie ogrodu to również relaksujące hobby, które zapewnia odpowiednią dawkę ruchu na świeżym powietrzu.
Status dostępności:
Witkowo Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Ponad 200 przepisów na potrawy ze świeżych owoców i warzyw
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej