56677
Book
In basket
Pyszne jedzenie z własnego ogródka / tł. Katarzyna Bogusz. - Warszawa : Reader's Digest, 2010. - 207, [1] s. : il. ; 27x23 cm.
(W Ogrodzie I W Kuchni)
Pyszne jedzenie z własnego ogródka. Jest wiele powodów, dla których warto uprawiać owoce i warzywa. Kiedy dysponujemy własnoręcznie wyhodowanymi warzywami, łatwiej nam jadać zalecane pięć porcji warzyw i owoców dziennie. Takie owoce i warzywa są tańsze, świeższe i smakują o niebo lepiej niż kupne. Transport świeżych artykułów spożywczych z odległych regionów świata jest coraz większym zagrożeniem dla środowiska, więc jadanie produktów lokalnych i sezonowych jest w dodatku działaniem proekologicznym. Samodzielne uprawianie ogrodu to również relaksujące hobby, które zapewnia odpowiednią dawkę ruchu na świeżym powietrzu.
Availability:
Witkowo Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641.5 (1 egz.)
Notes:
General note
Ponad 200 przepisów na potrawy ze świeżych owoców i warzyw
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again